![Perdices confitadas Perdices confitadas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1943F889-A45F-4C6F-A301-9BAA48C52CB0/Derivates/9E5A681F-43B3-4A1A-91B9-9C56A98D8408.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 perdices
- ½ cucharadita de sal
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (laurel, tomillo, romero, estragón, etc.)
- 250 g de oporto
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 50 g de aceite de oliva
- 2000 g de agua para el vapor
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1137 kJ / 271 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Codornices en escabeche de boletus
25h
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 Std. 20 Min
Perdices con salsa de chocolate
3 Std.
Caldereta de cordero
50 min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30min
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Morteruelo
13h 15 min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13h 30 min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 min
Riñones al jerez
1 godz.
Conejo a la cazadora
50 min
Conejo al ajillo con setas
40min