Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 perdices
- ½ cucharadita de sal
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (laurel, tomillo, romero, estragón, etc.)
- 250 g de oporto
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 50 g de aceite de oliva
- 2000 g de agua para el vapor
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1137 kJ / 271 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Conejo a las finas hierbas
50min
Perdices con salsa de chocolate
3h
Patatas guisadas con conejo
50min
Almejas a la marinera
30min
Morteruelo
13 Std. 15 Min
Conejo a la cazadora
50min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3h
Conejo al tomillo
45min
Conejo al ajillo con setas
40min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Estofado de ciervo
1h
Caldereta de cordero
50min