Besugo con patatas panadera

Besugo con patatas panadera

4.1 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva virgen extra
    150 g
  • de patatas cortadas en láminas de 3-4 mm
    500 g
  • de pimiento verde en juliana
    100 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de cebolla en juliana
    100 g
  • de tomate maduro en rodajas
    250 g
  • de agua
    600 g
  • de besugo (cortado en 6 trozos, sin escamas ni vísceras) salpimentado
    1500 - 2000 g
  • dientes de ajo en láminas
    2
  • guindilla fresca
    1
  • de limón
    6 rodajas
  • de pan rallado
    2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 379 kcal / 1584 kJ
Białko 25.58 g
Tłuszcz 22.75 g
Węglowodany 17.98 g
Błonnik 2.51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...