Besugo con patatas panadera

Besugo con patatas panadera

4.1 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 500 g de patatas cortadas en láminas de 3-4 mm
  • 100 g de pimiento verde en juliana
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de cebolla en juliana
  • 250 g de tomate maduro en rodajas
  • 600 g de agua
  • 1500 - 2000 g de besugo (cortado en 6 trozos, sin escamas ni vísceras) salpimentado
  • 2 dientes de ajo en láminas
  • 1 guindilla fresca
  • 6 rodajas de limón
  • 2 cucharadas de pan rallado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 379 kcal / 1584 kJ
Białko 25.58 g
Tłuszcz 22.75 g
Węglowodany 17.98 g
Błonnik 2.51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...