Gratin de christophine au vivaneau

Gratin de christophine au vivaneau

4.5 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    600 g
  • christophines coupées en deux
    3
  • de filets de vivaneau rouge coupés en morceaux
    400 g
  • de beurre doux
    10 g
  • de farine de blé
    15 g
  • de lait
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 pincées
  • de fromage râpé
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 320 kcal / 1340 kJ
Białko 37.7 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 16.5 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...