
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de christophine au vivaneau
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
d'eau600 g
-
christophines coupées en deux3
-
de filets de vivaneau rouge coupés en morceaux400 g
-
de beurre doux10 g
-
de farine de blé15 g
-
de lait150 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de noix de muscade fraîchement râpée2 pincées
-
de fromage râpé100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
320 kcal /
1340 kJ
Białko
37.7 g
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade Antilles
10 Przepisów
Francja
Francja