Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 3 christophines, coupées en deux
- 400 g de filets de vivaneau rouge, coupés en morceaux
- 10 g de beurre doux
- 15 g de farine de blé
- 150 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 100 g de fromage, râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1340 kJ / 320 kcal
- Białko
- 37.7 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Punch à la noix de coco
45 min
Acras de morue
24h
Parmentier de banane plantain au chorizo
1h 25min
Pain au piment doux
5h
Chocolat martiniquais
20 min
Féroce d'avocat
30 min
Tourment d'amour à la goyave
1h 15min
Tourment d'amour
2h
Sauce chien
10min
Glace coco et citron vert
12 godz. 15 min
Acras de morue
13 Std.
Pain au beurre
1 godz. 30 min