Cake au thon, polenta et olives noires

Cake au thon, polenta et olives noires

3.7 37 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 parts

Składniki

  • 120 g de polenta
  • 200 g de farine
  • 2 c. à café de levure chimique
  • 2 œufs
  • 80 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
  • 230 g de yaourt à la grecque
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de thon à la tomate, en conserve (à la catalane)
  • 70 g d'olives noires dénoyautées à la grecque

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 22 g
Kalorie 3100 kJ / 717 kcal
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...