Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de polenta
- 200 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique
- 2 œufs
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 230 g de yaourt à la grecque
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de thon à la tomate, en conserve (à la catalane)
- 70 g d'olives noires dénoyautées à la grecque
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 3100 kJ / 717 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 41 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1h 30min
Cake au thon
50min
Cake vide-frigo
55min
Cake chocolat-poire
1h
Cake épinard-ricotta
55min
Cake carotte-courgette-chèvre
55min
Clafoutis au thon, emmental et olives noires
1h 10min
Cake aux 3 fromages
50min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 min
Cake chèvre et noix
50min
Gâteau à la banane, au chocolat et flocons d'avoine
55min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1h 10min