Cake au thon, polenta et olives noires

Cake au thon, polenta et olives noires

3.7 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 parts

Składniki

  • de polenta
    120 g
  • de farine
    200 g
  • de levure chimique
    2 c. à café
  • œufs
    2
  • d'huile d'olive et un peu pour le moule
    80 g
  • de yaourt à la grecque
    230 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de thon à la tomate, en conserve (à la catalane)
    250 g
  • d'olives noires dénoyautées à la grecque
    70 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 717 kcal / 3100 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...