Aumônières aux fruits de mer

Aumônières aux fruits de mer

5.0 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • d'eau et plus pour 300 g de liquide à l'étape 6
    400 g
  • de chou lavées
    4 feuilles
  • de moules non décoquillées, lavées et grattées
    400 g
  • de persil frais
    2 c. à soupe
  • gousse d'ail
    1
  • échalote
    1
  • de crème fraîche
    150 g
  • de safran (0.1 g)
    1 dose
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
  • de jus de citron
    1 c. à soupe
  • de saumon frais
    100 g
  • de darnes de merlu
    100 g
  • de crevettes crues, non décortiquées
    150 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    1 - 2 pincées
  • de pommes de terre vitelotte coupées en morceaux
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 343 kcal / 1439 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...