
Urządzenia i Akcesoria
Choux façon tiramisu
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
18 pièces
Składniki
La pâte à chou
-
d'eau150 g
-
de beurre doux coupé en morceaux80 g
-
de sel1 pincée
-
de sucre en poudre10 g
-
de farine de blé120 g
-
œufs moyens (53-63 g)3
La crème tiramisu
-
de sucre en poudre80 g
-
de café instantané5 g
-
de crème liquide, 30% m.g. min.200 g
-
de mascarpone400 g
-
de liqueur d'amande type Amaretto30 g
-
de cacao en poudre15 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
226 kcal /
944 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
18.2 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Petits choux
10 Przepisów
Francja
Francja