Cake au crabe

Cake au crabe

4.0 54 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
7 portions

Składniki

  • de gruyère coupé en morceaux
    60 g
  • de beurre et un peu pour le moule
    20 g
  • de farine de blé
    100 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de lait demi-écrémé
    100 g
  • œufs
    3
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de chair de crabe en conserve égouttée et émiettée
    250 g
  • de crevettes cuites, décortiquées en conserve, égouttées
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 193 kcal / 810 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...