Cake au crabe

Cake au crabe

3.9 58 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
7 portions

Składniki

  • 60 g de gruyère coupé en morceaux
  • 20 g de beurre et un peu pour le moule
  • 100 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 100 g de lait demi-écrémé
  • 3 œufs
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de chair de crabe en conserve égouttée et émiettée
  • 100 g de crevettes cuites, décortiquées en conserve, égouttées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 810 kJ / 193 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...