Moules à la crème et au vin blanc

Moules à la crème et au vin blanc

4.8 582 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 10 - 15 brins de persil frais équeutés
  • 220 g d'oignons coupés en deux
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 45 g d'huile d'olive extra vierge
  • 2500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 150 g de vin blanc sec
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 100 g de crème, env. 18% m.g.

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 745.9 kcal / 3120.6 kJ
Białko 76.3 g
Tłuszcz 29.9 g
Węglowodany 31.5 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 1855.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...