Moules à la crème et au vin blanc

Moules à la crème et au vin blanc

4.8 580 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais équeutés
    10 - 15 brins
  • d'oignons coupés en deux
    220 g
  • gousses d'ail
    1 - 2
  • d'huile d'olive extra vierge
    45 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    2500 g
  • de vin blanc sec
    150 g
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • de crème, env. 18% m.g.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 745.9 kcal / 3120.6 kJ
Białko 76.3 g
Tłuszcz 29.9 g
Węglowodany 31.5 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 1855.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...