Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir (60% au minimum) cassé en morceaux
- 600 g de lait
- 40 g de sucre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 tasse
- Kalorie
- 1492 kJ / 359 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 27 g
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud des Incas
40 Min
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25 Min
Chocolat chaud au lait d'amande - Sébastien Richard
15 Min
Nuage de lait pour cappuccino
10 Min
Chocolat blanc chaud
15 Min
Chocolat chaud
10 Min
Chocolat chaud
10 Min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 Min
Chocolat chaud
10 Min
Chocolat chaud à la noisette
1 Std. 15 Min
Pancakes ultra moelleux
50 Min
Milkshake à la pâte à tartiner
15 Min