Pâte à pizza (à personnaliser)

Pâte à pizza (à personnaliser)

4.8 616 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 La recette complète

Składniki

  • 220 g d'eau à température ambiante
  • 1 c. à café de sucre en poudre (opcjonalnie)
    1 c. à café de poudre de malt
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (8 g)
  • 400 g de farine de blé
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour le saladier
  • 1 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 La recette complète

Białko 53 g
Kalorie 7472 kJ / 1776 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 17 g
Węglowodany 281 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...