Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 909 kJ / 217 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 5 g
Alternatywne przepisy
Fraisier
12 godz. 45 min
Crème pâtissière
15 Min
Génoise
1 Std. 50 Min
Cupcakes à la vanille
12h
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 godz. 20 min
Paris-brest aux fraises
1 godz. 45 min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Génoise au chocolat
45 min
Naked cake aux framboises
1 godz. 30 min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min
Layer cake façon tiramisu
1h 15min