![Génoise Génoise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EA9FC5BF-2A06-4EBE-9F9D-602BD11A5A07/Derivates/75A569BB-A600-49DA-97C6-BDFF9E8BDE88.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 909 kJ / 217 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 5 g
Alternatywne przepisy
Naked cake, chantilly et framboises
1h 30min
Crème pâtissière
15 Min
Paris-brest
3 godz. 10 min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 Std. 20 Min
Ganache au chocolat
20min
Génoise
1h 50min
Génoise au chocolat
45 Min
Layer cake façon tiramisu
1 Std. 15 Min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 Std. 20 Min
Fraisier
12 godz. 45 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min