Asparagus and Ham Rotelle
TM6 TM5

Asparagus and Ham Rotelle

3.0 (9 ocen)

Składniki

  • 8 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
  • 2 garlic cloves, smashed
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • ¼ tsp salt, to taste
  • 32 oz water
  • 10 oz dried rotelle pasta (wagon wheels), 10-12 minutes cooking time (see Tip)
  • 12 oz asparagus, in pieces (2 in.)
  • 4 oz smoked ham steak diced (¼ in.)
  • 1 tbsp capers, drained
  • goat cheese, crumbled, to serve
  • chopped fresh parsley, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1205 kJ / 288 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy