Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Ham Rotelle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)8 oz
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
water32 oz
-
dried rotelle pasta (wagon wheels) 10-12 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
asparagus in pieces (2 in.)12 oz
-
smoked ham steak diced (¼ in.)4 oz
-
capers drained1 tbsp
-
goat cheese crumbled, to serve
-
chopped fresh parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1205 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chicken Marsala
40 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Shrimp Scampi
40 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Egg Salad
30 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Cauliflower Gratin
55 min