Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and Ham Rotelle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)8 oz
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
water32 oz
-
dried rotelle pasta (wagon wheels) 10-12 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
asparagus in pieces (2 in.)12 oz
-
smoked ham steak diced (¼ in.)4 oz
-
capers drained1 tbsp
-
goat cheese crumbled, to serve
-
chopped fresh parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1205 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken and Dumplings
45 min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Spaghetti Carbonara Pie
1 godz. 50 min
Duchess Potatoes
1 godz. 10 min
Caprese Frittata
30 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Chicken Marsala
40 min
Egg Salad
30 min