Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Pâté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
25 oz
Składniki
-
stale bread roughly torn1 oz
-
onion½ oz
-
salt½ - 1 tsp
-
salted butter softened, divided4 oz
-
fresh mushrooms (e.g. crimini or portobello), quartered9 oz
-
cream cheese3 ½ oz
-
fresh ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 oz
Sód
480.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
874.2 kJ /
208.9 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Key Lime Pie
4 godz. 40 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Spiced Apple Cider
25 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9 godz. 5 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5 min
Apple Butter
1 godz. 30 min