Mushroom Pâté

Mushroom Pâté

4.4 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
25 oz

Składniki

  • stale bread roughly torn
    1 oz
  • onion
    ½ oz
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • salted butter softened, divided
    4 oz
  • fresh mushrooms (e.g. crimini or portobello), quartered
    9 oz
  • cream cheese
    3 ½ oz
  • fresh ground nutmeg
    ½ tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 oz

Sód 480.3 mg
Białko 3 g
Kalorie 874.2 kJ / 208.9 kcal
Tłuszcz 20.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Węglowodany 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...