Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 2 uova
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di farina tipo 00 +q.b.
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 30 g di capperi sott'aceto
- 60 g di olive denocciolate
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 100 g di pancetta coppata a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 14.6 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grissini al cioccolato
50min
Panini all'olio
3h 10 min
Rosette
5hod. 20min
Salatini würstel ed Emmental
1óra
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
1h 25min
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Bocconcini di hamburger
2h 35min
Pizza romana scomposta
3h 20min
Trancetti all'albicocca
1óra 10p
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Piccoli polpettoni in crosta
1óra 10p
Bomboloni salati
3h 20min