
Urządzenia i Akcesoria
XO醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 罐
Składniki
-
乾干貝 ,洗淨,瀝乾130 克
-
米酒100 克
-
金華火腿 ,切方塊(約1公分)65 克
-
水300 克
-
紅蔥頭 ,去皮,對切40 克
-
蒜頭100 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)40 克
-
油120 克
-
金鉤蝦 ,洗淨瀝乾30 克
-
香油10 克
-
蠔油10 克
-
辣椒油10 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
冰糖粉15 克
-
油蔥酥 ,市售或自製(詳見要訣)½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 罐
Kalorie
2161.6 kcal /
9035.9 kJ
Białko
113.7 g
Tłuszcz
145.7 g
Węglowodany
94.3 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
348.8 g
Sód
5210.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

可以「醬」玩
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan