Prawn saganaki with feta
TM6 TM5 TM31

Prawn saganaki with feta

4.4 (267 ocen)

Składniki

  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 50 g olive oil
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 1 tsp sugar
  • 200 g water
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp dried oregano
  • 5 fresh mint leaves
  • 24 medium raw prawns, peeled, with tails intact
  • feta cheese, for garnishing
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1716.3 kJ / 408.5 kcal
Białko
34.9 g
Węglowodany
6.4 g
Tłuszcz
26.4 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Błonnik
3.5 g
Sód
1580.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy