Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
soy sauce dark100 g
-
water100 g
-
brown sugar80 g
-
sesame oil15 g
-
rice vinegar15 g
-
cornflour dissolved in 2 Tbsp water2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Białko
3.6 g
Kalorie
2577 kJ /
616 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
115.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2 godz.
Beef Satay with Rainbow Noodles
1 godz. 30 min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Seafood Laksa
25 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Satay Turkey Skewers
45 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Vanilla Sugar
72 godz.
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Teriyaki sauce
25 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min