Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
soy sauce dark100 g
-
water100 g
-
brown sugar80 g
-
sesame oil15 g
-
rice vinegar15 g
-
cornflour dissolved in 2 Tbsp water2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Białko
3.6 g
Kalorie
2577 kJ /
616 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
115.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Char Siu Marinade
10 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 godz. 15 min
Fish Tacos
45 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min