Teriyaki Marinade

Teriyaki Marinade

4.5 45 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g

Składniki

  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • soy sauce dark
    100 g
  • water
    100 g
  • brown sugar
    80 g
  • sesame oil
    15 g
  • rice vinegar
    15 g
  • cornflour dissolved in 2 Tbsp water
    2 Tbsp

Wartości odżywcze na 320 g

Kalorie 616 kcal / 2577 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 115.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...