Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
soy sauce dark100 g
-
water100 g
-
brown sugar80 g
-
sesame oil15 g
-
rice vinegar15 g
-
cornflour dissolved in 2 Tbsp water2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Białko
3.6 g
Kalorie
2577 kJ /
616 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
115.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Chorizo Garlic Butter
3 godz. 5 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Satay Turkey Skewers
45 min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Shrimp Yakisoba
35 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 godz.
Patatas Bravas with Chorizo
1 godz. 20 min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 godz. 50 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min