Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de miel y mostaza
- 75 g de mostaza a la antigua
- 1 cucharada de vinagre
- 75 g de miel
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Huevos
- 400 g de agua
- 10 huevos
- 400 g de salmón ahumado en trozos
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de pan rallado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Terminación
- 300 - 500 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1392 kJ / 333 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 693 mg
Alternatywne przepisy
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Croque monsieur
30min
Snacks de gambas (Giau Gung Ob)
35min
Milhojas frío de verduras con queso de cabra y langostinos
1h 30min
Choux de queso
1 Std. 10 Min
Vieiras gratinadas con champiñones
45min
Flanes de queso de cabra con puerros y salsa de yogur
45min
Cebollas rellenas de beicon y queso
1h 15min
Ensaladilla de patata con bogavante
1 godz. 25 min
Crêpes rellenos con bacalao y salsa de piquillos
1h 35min
Huevos nube
20min
Lasaña de raviolis con requesón y jamón
1h 15min