Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)

Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)

3.8 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
8 unidades

Składniki

Salsa de miel y mostaza
  • 75 g de mostaza a la antigua
  • 1 cucharada de vinagre
  • 75 g de miel
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
Huevos
  • 400 g de agua
  • 10 huevos
  • 400 g de salmón ahumado en trozos
  • 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 150 g de pan rallado
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
Terminación
  • 300 - 500 g de aceite para freír

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 693 mg
Białko 18.9 g
Kalorie 1392 kJ / 333 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...