Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de miel y mostaza
- 75 g de mostaza a la antigua
- 1 cucharada de vinagre
- 75 g de miel
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Huevos
- 400 g de agua
- 10 huevos
- 400 g de salmón ahumado en trozos
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de pan rallado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Terminación
- 300 - 500 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1392 kJ / 333 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 693 mg
Alternatywne przepisy
Huevos gratinados
20 min
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30 min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 Std. 15 Min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1h
Endibias gratinadas
40 min
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1h
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 Std. 20 Min
Bacalao espiritual
45 min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1h
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10min
Tartaletas de cebolla con salmón
1 Std. 15 Min
Huevos a la florentina
40 min