Urządzenia i Akcesoria
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Ricotta Stuffed Chicken
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh mint cut in pieces15 g
-
lemon zest1 Tbsp
-
ricotta cheese chilled200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
chicken breasts, skinless halved horizontally6
Tomato Risotto
-
shallot halved1
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice300 g
-
ripe tomatoes quartered200 g
-
dry white wine60 g
-
tomato purée20 g
-
water500 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
2392 kJ /
569 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Chicken Penne
30 min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min