Le pain bannique

Le pain bannique

2.9 17 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 portions

Składniki

  • 240 g de farine de blé
  • 115 g de farine de maïs
  • 3 sachets de levure chimique
  • 2 pincées de sel
  • 200 g d'huile de pépins de raisin et un peu pour le moule
  • 235 g de lait

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 1687.6 kJ / 396.6 kcal
Tłuszcz 26.4 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 34.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...