Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 calabaza (tipo butternut) de aprox. 1000 g
- 1000 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite
- 300 - 350 g de salchichas blancas frescas en trozos de 3 cm
- 200 g de tomate maduro en dados de 1 cm
- 2 cucharaditas de hierbas provenzales secas
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 80 - 100 g de requesón (opcjonalnie)
- 200 g de mozzarella rallada
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 26.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.7 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 698.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de repollo
45min
Pudin de brócoli
1h
Muffins de espinacas y feta
40min
Frittata de calabacín con ricota
40min
Quiche de calabaza y queso feta
2h 20min
Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia
45min
Bocados de coliflor y queso
45min
Brownies de espinaca y queso feta
1h 15 min
Polpetas de espinaca
30min
Coliflor a la parmesana
40min
Tarta salada de puerros
1u. 10min
Pastel de zanahoria y brócoli
1u. 10min