Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de patata pelada, en trozos de 2 cm
- 300 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de hojas de acelgas en trozos
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ cucharadita de comino molido
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (escurridas)
- 1 cucharadita de pimentón
- 3 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 25.9 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 592.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudin de brócoli
1 godz.
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Coliflor con salsa de coliflor
30min
Milhojas de verduras
1 godz. 30 min
Pastel de repollo
45min
Pastel de calabacín y bonito
1 godz.
Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia
45min
Rollitos de berenjena con crema de zanahoria
15h 5min
Pastel de zanahoria y brócoli
1 godz. 10 min
Guiso de verduras al azafrán
45min
Caldereta de mejillones
45min
Guiso de verduras italiano
40min