Pastel de patata con acelgas y bacalao

Pastel de patata con acelgas y bacalao

3.9 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 raciones

Składniki

  • 800 g de patata pelada, en trozos de 2 cm
  • 300 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 600 g de hojas de acelgas en trozos
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 30 g de aceite de oliva
  • 150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (escurridas)
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 3 huevos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 592.8 mg
Białko 8.8 g
Kalorie 862 kJ / 206 kcal
Tłuszcz 8.2 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 25.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...