Urządzenia i Akcesoria
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
cold water500 g
-
titanium strength gelatine leaves3
-
pouring (whipping) cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks6
-
tahini50 g
-
fresh blackberries to serve (see Tips)200 g
-
edible flowers (e.g.unsprayed pansies and orange blossoms) or herbs (e.g. baby mint leaves), to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.157 g
Kalorie
2823 kJ /
672 kcal
Tłuszcz
58.798 g
Błonnik
2.594 g
Węglowodany
28.043 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach and plum upside-down cake
50 min
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1 godz. 10 min
Asian-style fish fillets
30 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Chocolate cake with lime cream
1 godz. 5 min
Cheat's mascarpone
22 godz.
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
Tuna dip
15 min