Urządzenia i Akcesoria
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
cold water500 g
-
titanium strength gelatine leaves3
-
pouring (whipping) cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks6
-
tahini50 g
-
fresh blackberries to serve (see Tips)200 g
-
edible flowers (e.g.unsprayed pansies and orange blossoms) or herbs (e.g. baby mint leaves), to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.157 g
Kalorie
2823 kJ /
672 kcal
Tłuszcz
58.798 g
Błonnik
2.594 g
Węglowodany
28.043 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wasabi devilled eggs
25 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Green goodness soup
10 min
Crème brûlée
7 godz.
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Passionfruit and coconut slice
5 godz.
Bun kebab
1 godz. 45 min
Rosewater madeleines
30 min
Almond biscotti
3 godz. 30 min
Chocolate Frangelico® gelato
28 godz.
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Banoffee arctic roll
28 godz. 40 min