Urządzenia i Akcesoria
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
cold water500 g
-
titanium strength gelatine leaves3
-
pouring (whipping) cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks6
-
tahini50 g
-
fresh blackberries to serve (see Tips)200 g
-
edible flowers (e.g.unsprayed pansies and orange blossoms) or herbs (e.g. baby mint leaves), to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.157 g
Kalorie
2823 kJ /
672 kcal
Tłuszcz
58.798 g
Błonnik
2.594 g
Węglowodany
28.043 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Chocolate mousse soufflés
55 min
Crème brûlée
7 godz.
Béarnaise sauce
10 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Duck and cherry salad
45 min
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Chocolate raspberry puddings
40 min