Urządzenia i Akcesoria
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
cold water500 g
-
titanium strength gelatine leaves3
-
pouring (whipping) cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks6
-
tahini50 g
-
fresh blackberries to serve (see Tips)200 g
-
edible flowers (e.g.unsprayed pansies and orange blossoms) or herbs (e.g. baby mint leaves), to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.157 g
Kalorie
2823 kJ /
672 kcal
Tłuszcz
58.798 g
Błonnik
2.594 g
Węglowodany
28.043 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Apple tart
1 godz.
Panettone
34 godz. 25 min
Milk tart
3 godz.
Crème brûlée
7 godz.
Apple cake
1 godz.
Lemon cake
2 godz.
Berry mousse
5 godz.
Potato cakes
45 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
The Great Aussie "bite"
8 godz. 35 min