Urządzenia i Akcesoria
Vegan mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
415 g
Składniki
Soaking
-
raw cashews (see Tips)120 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Cheese
-
coconut oil100 g
-
tapioca starch35 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
sauerkraut25 g
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 415 g
Białko
21.4 g
Kalorie
7495.6 kJ /
1784.7 kcal
Tłuszcz
163.3 g
Błonnik
10.2 g
Węglowodany
58.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan gravy
40 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Vegan parmesan shards
3 godz. 55 min
Vegan custard
15 min
Vegan mayonnaise
15 min
Cashew pouring cream
35 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Cashew sour cream
10 min