Urządzenia i Akcesoria
Vegan mozzarella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
415 g
Składniki
Soaking
-
raw cashews (see Tips)120 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Cheese
-
coconut oil100 g
-
tapioca starch35 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
sauerkraut25 g
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 415 g
Białko
21.4 g
Kalorie
7495.6 kJ /
1784.7 kcal
Tłuszcz
163.3 g
Błonnik
10.2 g
Węglowodany
58.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fig and walnut bread
3h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan mayonnaise
15min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Soy bread with seeds
3h 50min
Tofu 'sour cream'
5min
Potted baby vegetables
6h 15min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Brandy cashew cream
5min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min