Vegan mozzarella

Vegan mozzarella

1.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
415 g

Składniki

Soaking
  • raw cashews (see Tips)
    120 g
  • salt
    ½ tsp
  • filtered water for soaking
  • lecithin granules (see Tips)
    3 tsp
  • boiling water
    2 tbsp
Cheese
  • coconut oil
    100 g
  • tapioca starch
    35 g
  • agar agar (see Tips)
    2 tsp
  • sauerkraut
    25 g
  • nutritional yeast (see Tips)
    1 tbsp
  • lemon juice
    2 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 415 g

Białko 21.4 g
Kalorie 7495.6 kJ / 1784.7 kcal
Tłuszcz 163.3 g
Błonnik 10.2 g
Węglowodany 58.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...