Cha gio (spring rolls)
TM6 TM5 TM31

Cha gio (spring rolls)

4.6 (73 oceny)

Składniki

  • 50 g vermicelli noodles
  • 10 g dried shiitake mushrooms, cut into pieces
  • boiling water, for soaking
  • 30 g eschalot, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 5 sprigs fresh coriander, leaves and stalks, torn into pieces
  • 100 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
  • 500 g pork mince
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tbsp soy sauce
  • 18 spring roll pastry sheets
  • water, for brushing
  • vegetable oil, for frying

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
396.5 kJ / 94.4 kcal
Białko
6.3 g
Węglowodany
5.6 g
Tłuszcz
5.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
0.6 g
Sód
237.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy