Urządzenia i Akcesoria
Cha gio (spring rolls)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
18 portions
Składniki
-
vermicelli noodles50 g
-
dried shiitake mushrooms cut into pieces10 g
-
boiling water for soaking
-
eschalot cut into pieces30 g
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks, torn into pieces5 sprigs
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
pork mince broken into pieces500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
spring roll pastry sheets18
-
water for brushing
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
237.2 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
396.5 kJ /
94.4 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1 godz.
Pineapple passionfruit tart
4 godz. 30 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 godz. 50 min
Prawn wontons
2 godz.
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Vegetable spring rolls
1 godz. 10 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Pork san choy bau
25 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min