Urządzenia i Akcesoria
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Steamed cheesecake
-
white chocolate broken into pieces120 g
-
milk100 g
-
cream cheese room temperature250 g
-
mascarpone cheese250 g
-
caster sugar80 g
-
eggs2
-
lemon juice and zest.½
-
cornflour1 tsp
-
vanilla essence1 tsp
-
water500 g
Cherry coulis
-
pitted cherries100 g
-
sugar50 g
-
vanilla bean seeds only1
-
lemon juice15 g
-
rhubarb cut into pieces2 stalks
Walnut crumb
-
butter cut into pieces50 g
-
Biscoff biscuits60 g
-
walnuts50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
417.3 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
2865.1 kJ /
684.8 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
26.1 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3 godz.
Melting moments with lemon cream
45 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Mojito
5 min
Brandy snaps
30 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Hedgehog honeycomb slice
2 godz. 35 min