Urządzenia i Akcesoria
Warm Aussie potato salad (peeler)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
Cooked mayo
-
grapeseed oil300 g
-
eggs2
-
white vinegar30 g
-
salt1 tsp
Potato salad
-
water1100 g
-
red potatoes ensure potatoes are cut small enough to fit through hole in mixing bowl lid800 g
-
eggs4
-
bacon cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
spring onions/shallots trimmed and finely sliced (green parts reserved for garnishing)3
-
olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1152.9 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
4795.4 kJ /
1146.1 kcal
Tłuszcz
103.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled pasta
20 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Browned beef mince
20 min
Curried sausages
40 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Steamed rice
25 min
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Pizza Bianca
40 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Pot-set plain yoghurt
12 godz.
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min