Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
TM31 TM5 TM6

Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)

4.3 (12 ocen)

Składniki

  • 40 g de aceite de oliva
  • 100 g de cebolla
  • 500 g de papa, en trozos
  • 200 g de agua
  • 1000 g de acelga, fresca
  • 1 cdita de sal
  • 125 g de leche de almendras
  • 50 g de piñones tostados

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
991 kJ / 236 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy