Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g de aceite vegetal
lub 20 g de aceite de oliva -
250
g de pechuga de pavo, sin piel, en cubos (3 cm)
lub 250 g de filete de pechuga de pavo, sin piel, en cubos (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1961 kJ / 469 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 3052 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Tiras de pechuga de pavo doradas TM6
15min
Cubos de pollo dorados TM6
15min
Cubos de carne de res dorados (término medio) TM6
15min
Cubos de carne de cerdo dorados TM6
15min
Cubos de carne de res dorados (bien cocido) TM6
10min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25min
Tiras de pollo y tocino dorados TM6
15min
Tiras de carne de cerdo doradas TM6
15min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Tiras de pollo doradas TM6
15min
Tiras de carne de res doradas TM6
15min