Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de apio, en trozos (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 125 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min