Urządzenia i Akcesoria
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
500 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
500 - 800 g de apio en trozos (2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
125 mg
Białko
1 g
Kalorie
84 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Col rallado fino
10 min
Zanahorias ralladas (500-700 g)
10 min
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Apio nabo al vapor (500-800 g) en Varoma
Brak ocen
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Calabaza sofrita 200 g TM6
20 min
Puré de betabel
1 godz.
Calabacitas al vapor
25 min