Salteado de fideos de arroz con omelette de poro

Salteado de fideos de arroz con omelette de poro

3.2 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porciones

Składniki

  • 200 g de fideos de arroz
  • 2120 - 2200 g de agua
  • 100 g de poro en trozos
  • 3 huevos
  • 50 g de salsa de soya
  • 20 g de aceite de ajonjolí
  • 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
  • 100 g de filete de pechuga de pollo sin piel en tiras (aprox. 0,5 cm x 5 cm)
  • 100 g de chícharos
  • 100 g de zanahoria en julianas
  • ½ cdita de sal
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 10 g de jengibre pelado y en rebanadas (2 mm)
  • 20 g de aceite vegetal
  • 10 g de hojas de cilantro, frescas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1090 mg
Białko 13.3 g
Kalorie 1760.5 kJ / 420.8 kcal
Tłuszcz 15.8 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 56.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...