Urządzenia i Akcesoria
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
200 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
200 - 400 g de apio en trozos (2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramo
Sód
125 mg
Białko
1 g
Kalorie
84 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
25 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Bastones de zanahoria sofritos 200 g TM6
15 min
Sopa versátil de verduras TM6
50 min