Urządzenia i Akcesoria
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
200 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
200 - 400 g de apio en trozos (2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramo
Sód
125 mg
Białko
1 g
Kalorie
84 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Huevos duros (4 piezas)
20 min
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Brak ocen
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25 min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Poro al vapor (200-400 g) en cestillo
25 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min