Apio al vapor (200-400 g) en cestillo

Apio al vapor (200-400 g) en cestillo

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
200 gramos

Składniki

  • 500 g de agua
  • 200 - 400 g de apio en trozos (2 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 gramo

Sód 125 mg
Białko 1 g
Kalorie 84 kJ / 20 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...