Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di burro
- 25 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 250 g di latte
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2322 kJ / 555 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 35.4 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Salsa carciofi e fagioli
1 godz. 10 min
Crema spalmabile al salmone
10 min
Salsa fagioli e feta
10 min
Mousse all'avocado
15 min
Pizza mele e brie
1h 50 min
Crema spalmabile di funghi
35 min
Pesto di nocciole
10 min
Crema spalmabile alla mortadella
15 min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min
Paté di funghi
1 godz. 30 min
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 min