Urządzenia i Akcesoria
Shrimp Yakisoba
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water1500 g
-
large raw prawns, peeled400 g
-
Japanese soy sauce1 Tbsp
-
mirin1 Tbsp
-
soba noodles, dried
-
sesame oil15 g
-
chilli oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions cut in small pieces120 g
-
red peppers cut in thin strips180 g
-
green peppers cut in thin strips180 g
-
oyster sauce40 g
-
garlic powder½ tsp
-
fresh bean sprouts200 g
-
toasted sesame seeds3 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1946 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Curried Prawns with Rice
1 godz.
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Seafood Korma
40 min
Salmon Burger
2 godz. 20 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min