Urządzenia i Akcesoria
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Baked Potatoes
-
potatoes cut in wedges500 g
-
honey5 g
-
oil20 g
-
garlic powder½ tsp
-
brown sugar2 pinches
-
salt½ tsp
-
ground white pepper1 ½ tsp
Slaw
-
white cabbage cut in pieces (5-6 cm)300 g
-
soy sauce30 g
-
rice vinegar30 g
-
sesame seeds1 tsp
-
salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
Wasabi and Dill Dressing
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
wasabi paste to taste1 - 2 tsp
-
rice vinegar25 g
-
plain yoghurt50 g
-
mayonnaise50 g
-
sugar2 pinches
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
egg1
-
sparkling mineral water60 g
-
cornflour30 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
plain flour4 Tbsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
pork chops boneless, (approx. 120 g each)4
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1433.2 mg
Białko
32.9 g
Kalorie
2418.3 kJ /
578 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and Leek Pies
1 godz. 50 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 min
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Chicken Enchiladas
1 godz.