Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g blanched hazelnuts
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 100 g dry white wine
- 100 g water
-
¼
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub ¼ tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
- 100 g honey
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1976 kJ / 472 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Saffron Chicken Penne
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Beef with Mushrooms
30min
Lemon Chicken
20min
Sweet and sour chicken with rice
40min
Cashew Chicken
45min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min