Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (4 cm)
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 carrots, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 100 g celeriac, peeled, cubed (2 cm)
- 100 g white cabbage, finely shredded
- 5 fresh porcini mushrooms, halved
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs lovage (opcjonalnie)
- 1500 g water
- 100 g vermicelli, broken in pieces (3 cm)
- fresh dill leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1501.8 kJ / 358.9 kcal
- Białko
- 42.6 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 722.1 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1h
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Brak ocen
Steamed Rice
25 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Prawn Arrabbiata
30min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
35min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Baby-friendly Creamy Chicken, Broccoli and Spinach Pasta
40min
Red Cabbage and Chicken Salad
40min