Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato and Corn Chowder
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
onions quartered200 g
-
olive oil40 g
-
tinned sweetcorn drained250 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)650 g
-
milk300 g
-
water300 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
smoked paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)2 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling¼ tsp
-
double cream150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.8 g
Kalorie
2429 kJ /
582 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan Bean Soup
50 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Creamy tomato soup
30 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Creamy Courgette Soup
25 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min