Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g onions
- 1 sprig fresh parsley, washed
- 100 g carrots, washed, cut in pieces (3 cm)
- 100 g butternut squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g fresh salmon fillets, skinless, boneless, ensuring all bones are removed before use, cut in pieces (3 cm)
- 20 g olive oil
- 130 g water
- 70 g frozen green peas, washed
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1239 kJ / 296 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pear, Apple and Sweet Potato Purée
30min
Fruit Purée
10 min
Beef and Carrots - from 8 months
25 min
Chicken & Veggies
15min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Carrot and Almond Casserole
15min
Fruit and Yoghurt Purée
5 min
Meat and Vegetables with Rice
15min
Parsnip and Apple Purée
20 min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20 min
Baby Rice
10 min
Sweet Potatoes and Lentils
40min