Salt-free Vegetable Stock Paste
TM6 TM5

Salt-free Vegetable Stock Paste

4.9 (31 ocen)

Składniki

  • 200 g celery stalks, washed, cut in pieces
  • 250 g carrots, washed, peeled, cut in pieces
  • 100 g onions, quartered
  • 100 g tomatoes, washed, cut in pieces
  • 150 g courgettes, washed, cut in pieces
  • 50 g fresh mushrooms, washed, halved if large
  • 1 garlic clove
  • 1 dried bay leaf (opcjonalnie)
  • 6 sprigs fresh mixed herbs, washed (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only, washed
  • 15 g olive oil

Wartości odżywcze
na 20 g
Kalorie
76.1 kJ / 18.2 kcal
Białko
0.5 g
Węglowodany
2.8 g
Tłuszcz
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
1.1 g
Sód
15.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy