Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g shallots, halved
- 25 g white wine vinegar
- 60 g dry white wine, at room temperature
- 250 g salted butter, cold, diced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1310 kJ / 319 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Choron Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Beurre blanc
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min