
Urządzenia i Akcesoria
Beurre Blanc
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
shallots halved60 g
-
white wine vinegar25 g
-
dry white wine at room temperature60 g
-
salted butter cold, diced250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
319 kcal /
1310 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salsa Verde
10 min
Beurre blanc
15 min
Tartare Sauce
10 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Bordelaise Sauce
55 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Béarnaise sauce
15 min
Aïoli
5 min