Urządzenia i Akcesoria
Beurre Blanc
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
shallots halved60 g
-
white wine vinegar25 g
-
dry white wine at room temperature60 g
-
salted butter cold, diced250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0 g
Kalorie
1310 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa Verde
10 min
Beurre blanc
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Aïoli
5 min