Urządzenia i Akcesoria
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
egg yolks from medium eggs4
-
milk300 g
-
sugar50 g
-
vanilla pod½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
44.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
590.3 kJ /
141.1 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème anglaise
15 min
Chocolate Fondants
40 min
Lemon Curd
20 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Crème Pâtissière
15 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Choux Pastry
2 godz.
Sweet Shortcrust Pastry
1 godz. 50 min
Lemon Curd
1 godz.
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Crème Pâtissière
15 min