Urządzenia i Akcesoria
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
egg yolks from medium eggs4
-
milk300 g
-
sugar50 g
-
vanilla pod½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
44.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
590.3 kJ /
141.1 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seville Orange Curd
40 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Chocolate Pudding
6 godz. 30 min
Béarnaise Sauce
15 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Hollandaise Sauce
15 min
Soubise Sauce
30 min
Fig & Apricot Jam
40 min
Crème anglaise
15 min