Urządzenia i Akcesoria
Pain aux Cereales
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
12 slices
Składniki
Starter Dough
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour50 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Dough
-
oil for greasing
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour110 g
-
strong wholemeal bread flour110 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
sesame seeds35 g
-
linseeds30 g
-
water boiling100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4 g
Kalorie
450 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parmesan Herb Madeleines
1 godz.
Rye Bread Rolls
4 godz.
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 godz. 20 min
Chocolate and Pear Cake
1 godz. 30 min
Sesame, Honey and Citrus Bars
30 min
German Bread
4 godz. 15 min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 godz. 5 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Olive Bread Rolls
2 godz.