Urządzenia i Akcesoria
Pain aux Cereales
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
12 slices
Składniki
Starter Dough
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour50 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Dough
-
oil for greasing
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour110 g
-
strong wholemeal bread flour110 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
sesame seeds35 g
-
linseeds30 g
-
water boiling100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4 g
Kalorie
450 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pissaladière
1 godz. 30 min
Spelt bread
26 godz.
Sherry Panettone
5 godz. 15 min
Multiseed Bread
2 godz.
Coffee Semifreddo
6 godz. 30 min
Pizza Capricciosa
1 godz. 35 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Peach and Lavender Tartlets
40 min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 godz. 45 min
Paneer
4 godz. 30 min
Amaretti
35 min