Urządzenia i Akcesoria
Roquefort Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced50 g
-
Roquefort cheese in pieces160 g
-
crème fraîche180 g
-
ground white pepper or to taste1 - 2 pinches
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1643 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Floating islands
1 godz.
Mint béarnaise
25 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 godz. 45 min
Melon Granita
4 godz.
Apple Butter
1 godz. 30 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Beef Wellington
2 godz. 15 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min