Urządzenia i Akcesoria
Roquefort Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced50 g
-
Roquefort cheese in pieces160 g
-
crème fraîche180 g
-
ground white pepper or to taste1 - 2 pinches
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1643 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tartare Sauce
10 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Béarnaise Sauce
20 min
Pommes Dauphine
2 godz. 10 min
Pisco Sour
10 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Aioli
10 min
Beurre Blanc
20 min
Beurre blanc
15 min
Bordelaise Sauce
55 min
Pisco Sour
10 min