Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g shallots, halved
- 50 g unsalted butter, diced
- 160 g Roquefort cheese, in pieces
- 180 g crème fraîche
- 1 - 2 pinches ground white pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1643 kJ / 398 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Mustard-dill sauce
2h 15 min
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Tarte au Citron Reconstructed
50 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9h 20min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Mornay Sauce
15min