Urządzenia i Akcesoria
Tarte au Citron Reconstructed
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
Base
-
Speculoos biscuits50 g
-
unsalted butter10 g
Lemon Curd
-
lemon peeled, quartered and deseeded½
-
butter35 g
-
caster sugar65 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
Swiss Meringue
-
caster sugar60 g
-
egg whites from medium eggs2
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
2682 kJ /
641 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Węglowodany
85.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Chocolate Fondants
40 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Salmon Tartare
25 min
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Lemon Avocado Sauce
35 min
Raspberry Dacquoise
2 godz.
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 godz. 30 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Béarnaise sauce
15 min