Tarte au Citron Reconstructed

Tarte au Citron Reconstructed

4.2 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 portions

Składniki

Base
  • Speculoos biscuits
    50 g
  • unsalted butter
    10 g
Lemon Curd
  • lemon peeled, quartered and deseeded
    ½
  • butter
    35 g
  • caster sugar
    65 g
  • medium egg
    1
  • egg yolk from medium egg
    1
Swiss Meringue
  • caster sugar
    60 g
  • egg whites from medium eggs
    2
  • lemon juice
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 2682 kJ / 641 kcal
Tłuszcz 29.1 g
Węglowodany 85.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...