Urządzenia i Akcesoria
Tarte au Citron Reconstructed
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
Base
-
Speculoos biscuits50 g
-
unsalted butter10 g
Lemon Curd
-
lemon peeled, quartered and deseeded½
-
butter35 g
-
caster sugar65 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
Swiss Meringue
-
caster sugar60 g
-
egg whites from medium eggs2
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
2682 kJ /
641 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Węglowodany
85.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Vanilla sugar
72h
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Panna Cotta
6h 15min
Rum Babas
3h 45min
Pistachio and Almond Gelatos
8h 30min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Chocolate Custard
1h 20min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Nessuna valutazione
Almond and Vanilla Dessert Cake
2h
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min