Tarte au Citron Reconstructed
TM6 TM5 TM31

Tarte au Citron Reconstructed

4.1 (9 ocen)

Składniki

Base

  • 50 g Speculoos biscuits
  • 10 g unsalted butter

Lemon Curd

  • ½ lemon, peeled, quartered and deseeded
  • 35 g butter
  • 65 g caster sugar
  • 1 medium egg
  • 1 egg yolk, from medium egg

Swiss Meringue

  • 60 g caster sugar
  • 2 egg whites, from medium eggs
  • 1 tsp lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2682 kJ / 641 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
85.8 g
Tłuszcz
29.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy