Urządzenia i Akcesoria
Tarte au Citron Reconstructed
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
Base
-
Speculoos biscuits50 g
-
unsalted butter10 g
Lemon Curd
-
lemon peeled, quartered and deseeded½
-
butter35 g
-
caster sugar65 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
Swiss Meringue
-
caster sugar60 g
-
egg whites from medium eggs2
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
2682 kJ /
641 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Węglowodany
85.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 godz.
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Lime Fruit Dressing
10 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 godz. 30 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min