Fougasse

Fougasse

4.8 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions

Składniki

  • olive oil for greasing
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
    15 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour
    500 g
  • olive oil
    20 g
  • water
    340 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • strong white bread flour for dusting
  • water for sprinkling
    1 Tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 155 kcal / 650 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 2.4 g
Węglowodany 28.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...