Urządzenia i Akcesoria
Fougasse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
strong white bread flour500 g
-
olive oil20 g
-
water340 g
-
fine sea salt2 tsp
-
strong white bread flour for dusting
-
water for sprinkling1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.3 g
Kalorie
650 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
28.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia
3 godz.
Miso Fudge
2 godz.
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 godz. 35 min
Grissini with Parmesan and Herbs
5 godz. 10 min
Raspberry Dacquoise
2 godz.
Tarte au Citron Reconstructed
50 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 godz. 40 min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min