Urządzenia i Akcesoria
Fougasse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
strong white bread flour500 g
-
olive oil20 g
-
water340 g
-
fine sea salt2 tsp
-
strong white bread flour for dusting
-
water for sprinkling1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.3 g
Kalorie
650 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
28.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 godz. 40 min
Focaccia
3 godz.
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Falafel
24 godz.
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 godz. 40 min
Hot orange chocolate on a stick
2 godz. 50 min
Pistachio Chocolate Truffles
6 godz. 15 min
Herb Butter Flatbreads
35 min
Basil pesto
10 min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 godz. 30 min