Bûche express au praliné

Bûche express au praliné

4.5 552 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

Le biscuit roulé express
  • 4 œufs
  • 2 jaunes d'œufs
  • 110 g de sucre en poudre
  • 120 g de beurre demi-sel en morceaux
  • 100 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
La ganache au praliné
  • 150 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 150 g de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
  • 250 g de crème liquide 35% m.g.
  • 40 g de pralin

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 2154 kJ / 515 kcal
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...