Bûche express au praliné

Bûche express au praliné

4.5 543 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

Le biscuit roulé express
  • œufs
    4
  • jaunes d'œufs
    2
  • de sucre en poudre
    110 g
  • de beurre demi-sel en morceaux
    120 g
  • de farine de blé
    100 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
La ganache au praliné
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    150 g
  • de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
    150 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    250 g
  • de pralin
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 515 kcal / 2154 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...