Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 4 gros œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 45 g de farine de blé
- 3 rochers au chocolat, type Rocher Suchard®, coupés en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2212 kJ / 531 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 34.7 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Fondant aux deux chocolats
3 Std.
Fondant chocolat en robe de fruits
3h 45min
Milkshake au brownie
40min
Choux chocolat-réglisse
4h
Tarte choco-cookies
12u. 25min
Coulant chocolat au cœur caramel
24h
Fondant au chocolat de La Baule
13 Std.
Brownie
45min
Petits coulants au chocolat
20min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25min
Fondant au chocolat et framboises
40min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min