Charlotte aux fraises

Charlotte aux fraises

4.4 503 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • citron vert non traité zeste râpé et jus
    1
  • de sucre en poudre
    125 g
  • d'eau
    150 g
  • feuilles de gélatine alimentaire (12 g) et un récipient d'eau froide
    6
  • de fraises
    500 g
  • biscuits à la cuillère
    18 - 20
  • de crème liquide entière bien froide
    300 g
  • de mascarpone
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 402 kcal / 1690 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...