Charlotte aux fraises

Charlotte aux fraises

4.4 543 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • 1 citron vert non traité zeste râpé et jus
  • 125 g de sucre en poudre
  • 150 g d'eau
  • 6 feuilles de gélatine alimentaire (12 g) et un récipient d'eau froide
  • 500 g de fraises
  • 18 - 20 biscuits à la cuillère
  • 300 g de crème liquide entière bien froide
  • 1 c. à soupe de mascarpone

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 1690 kJ / 402 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...