
Urządzenia i Akcesoria
Charlotte aux fraises
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
citron vert non traité zeste râpé et jus1
-
de sucre en poudre125 g
-
d'eau150 g
-
feuilles de gélatine alimentaire (12 g) et un récipient d'eau froide6
-
de fraises500 g
-
biscuits à la cuillère18 - 20
-
de crème liquide entière bien froide300 g
-
de mascarpone1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
402 kcal /
1690 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja