Urządzenia i Akcesoria
Geflügelfond
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 Schraubgläser
Składniki
-
Hähnchenflügel500 g
-
Schalotten120 g
-
Staudensellerie in Stücken100 g
-
Porree in Stücken80 g
-
weiße Champignons, frisch halbiert100 g
-
Lorbeerblätter, getrocknet2
-
weiße Pfefferkörner10
-
Thymian2 Zweige
-
Petersilie2 Stängel
-
Liebstöckel1 Zweig
-
Weißwein100 g
-
Wasser1000 g
-
Salz2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
6 g
Kalorie
365 kJ /
86 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nils Henkel
17 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Glasierte Spareribs
6 godz. 30 min
Frische Butter
25 min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Virgin Mary
5 min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Graved Lachs
48 godz.
Kalbsleberwurst im Glas
5 godz. 40 min
Ghee - geklärte Butter
50 min
Honig-Senf-Spareribs
4 godz. 20 min
Panko - Japanisches Paniermehl
24 godz.
Gemüsefond
45 min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min